page_banner

Produk

Halo, datang konsultasi produk kami!

Coil Steel Coil Warna Bodas, Coil Ppgi Coil Ppgl Coil Metal Sheet Pikeun Lambaran Roofing Sareng Genténg Beusi

Shandong ZEGANG Co., Ltd. ékspor rupa-rupa coils baja pre-coated, kayaning RAL warna runtuyan, kai sisikian pola runtuyan, kamuflase pola runtuyan, batu runtuyan pola, matte runtuyan pola, runtuyan pola kembang, jsb Produk anu diékspor ka internasional pasar, tur anjeun wilujeng sumping ka beuli!

PPGI & PPGL (prepainted galvanized steel & prepainted galvalume steel) ogé katelah pre-coated steel atawa warna coated steel coil, Ieu mangrupakeun produk dijieunna tina panas-dip galvanized lambar baja, panas-dip galvalume lambar baja, elektro galvanized lambar baja, jsb.


  • Tipe:Steel Coil, Warna Coated Steel Lambaran
  • warna:syarat customer
  • Beurat Coil:3-20 Ton
  • Rincian produk

    Tag produk

    Video produk

    Spésifikasi produk

    Tempat Asal: Shandong, Cina

    Standar: AiSi, ASTM, bs, DIN, GB, JIS

    rubak: 600-1500mm, 600-1500mm

    Panjang: Sarat konsumén '

    Kelas: DX51D SGCC DX52D SGCD1 DX53D

    Kasabaran: ± 1%

    Service Processing: Bending, las, Decoiling, motong, punching

    standar:JIS, ASTM, AISI, BN, DIN

    palapis séng: 25-275 / m2 atawa sakumaha per pamundut anjeun

    Ketebalan: 0.13-2.0mm atanapi sakumaha pamundut anjeun

    spangle: euweuh / biasa / badag / leutik

    Bahan: Baja

    Warna: syarat customer

    Wangun: coil / lambar

    Coil Beurat: 3-20 Ton

    Tipe:Steel Coil, Warna Coated Steel Lambaran

    Pintonan produk

    pgi 99
    PPGI PPGL 09
    pgi 098
    PPGI PPGL 06
    ppgi2103
    PPGI PPGL 08

    Panjelasan Produk

    Shandong ZEGANG Co., Ltd. ékspor rupa-rupa coils baja pre-coated, kayaning RAL warna runtuyan, kai sisikian pola runtuyan, kamuflase pola runtuyan, batu runtuyan pola, matte runtuyan pola, runtuyan pola kembang, jsb Produk anu diékspor ka internasional pasar, tur anjeun wilujeng sumping ka beuli!

    PPGI & PPGL (baja galvanis prepainted & baja galvalume prepainted) ogé katelah baja pre-coated atanapi coil baja coated warna, Ieu mangrupakeun produk dijieunna tina lambar baja galvanized panas-dip, lambar baja galvalume panas-dip, lambaran baja galvanis elektro, jsb Saatos pretreatment permukaan, hiji atawa sababaraha lapisan palapis organik diterapkeun dina beungeut cai, lajeng dipanggang na solidified.Warna coil baja coated nyaeta lampu di beurat, geulis dina penampilan, sarta boga kinerja anti korosi alus, sarta bisa langsung diolah.Warna umumna dibagi kana kulawu, biru laut, bata beureum, jsb Ieu utamana dipaké dina iklan, konstruksi, hiasan, panerapan imah, panerapan listrik, industri jati jeung industri transportasi.The coatings dipaké pikeun coils baja coated warna dumasar kana lingkungan nu résin dipilih, kayaning poliéster silikon dirobah poliéster, polyvinyl klorida plastisol, polyvinylidene klorida, jeung sajabana.

    Tipe substrat

    1. Hot-dip galvanized warna coated lambar baja (prepainted lambaran baja galvanized)

    Produk diala ku palapis hiji palapis organik dina lambaran baja galvanized hot-dip nyaéta plat warna-coated panas-dip galvanized.Salian éfék pelindung séng, lambar warna-coated hot-dip galvanized ogé ngajaga ngalawan karat sarta ngabogaan umur layanan leuwih panjang batan lambar galvanized hot-dip;

    2. Hot-dip aluminium-séng warna coated lambar (prepainted galvalume lambar baja)

    Hot-dip aluminium-séng cadar baja ogé bisa dipaké salaku substrat warna-coated (55% AI-Zn jeung 5% AI-Zn);

    3. Electroplated séng warna coated lambar

    Lambaran elektro-galvanized dipaké salaku substrat, sarta produk diala ku baking kalawan palapis organik mangrupa plat warna-coated electrogalvanized.Mibanda penampilan geulis jeung sipat processing alus teuing, sarta ku kituna bisa utamana dipaké pikeun panerapan imah, audio, jati baja, hiasan interior, jeung sajabana.

    pgi 04
    24

    Jenis palapis

    Poliéster (PE):Adhesion alus, kelir euyeub, rupa-rupa wangun jeung durability outdoor, résistansi kimia sedeng, sarta béaya rendah.

    Silikon poliéster dirobah (SMP): Alus lalawanan abrasion sarta lalawanan panas, kitu ogé durability éksternal alus sarta lalawanan chalking, ingetan gloss, kalenturan umum, sarta ongkos sedeng.

    Poliéster Daya Tahan Tinggi (HDP): Alus ingetan warna jeung kinerja anti ultraviolét, durability outdoor alus teuing jeung anti pulverization, adhesion pilem cet alus, warna euyeub, kinerja ongkos alus teuing.

    Polyvinylidene Fluoride (PVDF): Alus ingetan warna jeung lalawanan UV, durability outdoor alus teuing jeung résistansi chalking, résistansi pangleyur alus teuing, moldability alus, résistansi noda, warna kawates, jeung ongkos tinggi.

    ppgi2106
    ppgi2105

    Kaunggulan produk

    1. Alus durability sarta hirup panjang dibandingkeun kalawan baja galvanized.

    2. Alus lalawanan panas, kirang discoloration dina suhu luhur ti baja galvanized.

    3. Alus reflectivity termal.

    4. Processability sarta nyemprot kinerja sarupa baja galvanized.

    5. kinerja las alus.

    6. Alus rasio kinerja-harga, kinerja awét sarta harga pisan kalapa.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami