page_banner

WARTA

Halo, datang konsultasi produk kami!

Asosiasi Baja Dunia parantos ngarilis réngking pangénggalna pikeun produsén baja utama di dunya dina 2022

Dina 2 Pébruari, Asosiasi Besi jeung Baja Dunya ngumumkeun ranking panganyarna tina 40 nagara panghasil baja utama di dunya (tempat) dina 2022. Cina rengking kahiji kalayan produksi baja atah 1,013 miliar ton (turun 2,1% sataun-on-taun). , India (124,7 juta ton, naek 5,5% sataun-on-taun) rengking kadua, Jepang (89,2 juta ton, Amérika Serikat (turun 5,9% ti sataun katukang) éta kaopat (80,7 juta ton) jeung Rusia (handap 7,2 ton). % tina 71,5 juta ton) éta kalima.

14

Numutkeun kana rangking, 30 tina 40 nagara panghasil baja paling luhur di dunya dina 2022 ningali produksi baja atahna turun unggal taun.Di antarana, dina 2022, produksi baja atah Ukraina turun 70,7% sataun-on-taun ka 6,3 juta ton, persentase turunna pangbadagna.Spanyol (-19,2% y/y nepi ka 11,5 juta ton), Perancis (-13,1% y/y nepi ka 12,1 juta ton), Italia (-11,6% y/y nepi ka 21,6 juta ton), Britania Raya (-15,6% y). /y ka 6,1 juta ton), Viétnam (-13,1% y/y, 20 juta ton), Afrika Kidul (turun 12,3 per cent taun ka taun jadi 4,4 juta ton), jeung Céko (turun 11,0 persen taun ka taun). ka 4,3 juta ton) nempo produksi baja atah turun ku leuwih ti 10 persen sataun on sataun.

Salaku tambahan, dina 2022, 10 nagara - India, Iran, Indonesia, Malaysia, Arab Saudi, Bélgia, Pakistan, Argéntina, Aljazair sareng Uni Émirat Arab - nunjukkeun kanaékan produksi baja atah sataun-on-taun.Di antarana, produksi baja atah Pakistan ngaronjat 10,9% sataun ka 6 juta ton;Malaysia dituturkeun ku 10,0% sataun-on-taun kanaékan produksi baja atah ka 10 juta ton;Iran tumuwuh 8,0% ka 30,6 juta ton;Uni Émirat Arab tumuwuh 7,1% sataun ka 3,2 juta ton;Indonésia tumuwuh 5,2% sataun ka 15,6 juta ton;Argéntina, naék 4,5 persén sataun ka 5,1 juta ton;Saudi Arabia tumuwuh 3.9 persén sataun-on-taun ka 9.1 juta ton;Bélgia tumuwuh 0.4 persén sataun-on-taun ka 6.9 juta ton;Aljazair tumuwuh 0.2 persén sataun-on-taun ka 3.5 juta ton.

15

Warta Metalurgi Cina (07/02/2023, Halaman 7)


waktos pos: Feb-18-2023