BAJA GALVANIS
COIL COATED WARNA
ALUMINIUM COIL
Halo, datang konsultasi produk kami!

SELAMAT DATANG DI PERUSAHAAN KAMI

Shandong Zegang International Trading Co., Ltd. nyaeta salah sahiji fasteners ngarah jeung eksportir produk baja di china, geus well-dipikawanoh di industri jeung mangtaun-taun pangalaman ékspor.Produk utama kami: Galvanized steel coil / GL / PPGI / GI roofing lambar, kami ogé nyadiakeun aluminium sarta produk stainless, Kami lokasina di kota Liaocheng, Propinsi Shandong, kalawan aksés transportasi merenah.

produk unggulan

produk unggulan urang némbongkeun

  • Alus kinerja tahan korosi, panas laten luhur lebur, tinggi-reflectance, well las sipat ...

    Pvdf Warna coated Aluminium Coil Pikeun Konstruksi

    Alus kinerja tahan korosi, panas laten luhur lebur, tinggi-reflectance, well las sipat ...
    nempo leuwih
  • Prepainted garis coil baja galvanized kalawan téhnologi tinggi anyar, urang meunang pasar ku kualitas alus teuing ajeg urang ...

    RAL 1025 Pra Dicét Galvanized ...

    Prepainted garis coil baja galvanized kalawan téhnologi tinggi anyar, urang meunang pasar ku kualitas alus teuing ajeg urang ...
    nempo leuwih
  • Baja Galvalume disebut oge Aluminium-Séng Alloy Coated Steel, Zincalume steel, aluminized séng steel (aluzinc steel), SGLC ...

    Harga Pabrik G550 AL ZN 55% AFP SGLCC ...

    Baja Galvalume disebut oge Aluminium-Séng Alloy Coated Steel, Zincalume steel, aluminized séng steel (aluzinc steel), SGLC ...
    nempo leuwih

produk urang

Produk kami ngajamin kualitas

  • 0+

    Nagara Ékspor

  • 0+

    Taun Pangalaman

  • 0+

    Konsumén gedé

  • 0+

    Pagawé

Kakuatan urang

Ngawula ka konsumén jeung nyieun konsumén wareg

produk urang loba dipakéInpo panganyarna kami

Dina isuk 2 Maret, dina majelis kader diayakeun di Kunming Iron and Steel Holding Co., LTD., Li Chawen, Wakil Mentri Departemen Organisasi Komite Partéi Propinsi Yunnan jeung diréktur Kantor Redaksi propinsi, ngumumkeun putusan dina. adjustment tina kapamimpinan utama Kunming Beusi jeung Steel Company.Kong Xianghong diangkat jadi anggota...
Dina 2 Pébruari, Asosiasi Besi jeung Baja Dunya ngumumkeun ranking panganyarna tina 40 nagara panghasil baja utama di dunya (tempat) dina 2022. Cina rengking kahiji kalayan produksi baja atah 1,013 miliar ton (turun 2,1% sataun-on-taun). , India (124.7 juta ton, naek 5.5% sataun-on-taun) rengking kadua, Jepang (89.2 juta ton, Amérika Serikat (turun 5.9% ...
Dina 2022, ékonomi global ngalaman slowdown seukeut di tengah wabah terus-terusan COVID-19, konflik Rusia-Ukraina, krisis énergi jeung inflasi.Dina economies maju, slowdown global geus ngaronjat résiko resesi dunya sakumaha inflasi terus naek jeung Federal Reserve raises ongkos dipikaresep aggressively.Pasar berkembang sareng ékonomi berkembang ...
"Urang bakal aktip acan prudently ngamajukeun neutrality karbon di peaking karbon", "ngawangun munggaran tur megatkeun engké, sarta ngalaksanakeun aksi puncak karbon step by step dina cara rencanana"... Nangtung dina jangkungna coexistence harmonis antara manusa jeung alam, laporan tina dua puluh Kongrés Nasional Partéi geus nyieun hiji deploymen strategis anyar ...
"Kami narékahan pikeun ngokolakeun sareng nguatkeun perusahaan-perusahaan unggulan kelas dunya sapertos Hunan Steel and Iron, Sany Heavy Industry, Zoomlion Heavy Industry sareng CRRC Zhujiang Machinery, sareng ngawangun tilu industri kelas dunya kalebet manufaktur mesin, alat transit rel sareng alit sareng sedeng- mesin aviation ukuranana ".Dina ping 19 Oktober soré, GOLONGAN KETIGA...
nempo leuwih